Vi kan göra skillnad och en fin fisk

På Kronan är det ”fina fisken” som gäller, förhållningssättet som förstärker det positiva och utgår från det som fungerar. Fina fisken handlar om kraften i goda relationer, att vi alla vill befinna oss i meningsfulla och lustfyllda sammanhang. Alla vill vi lyckas och få känna att vi duger. Enkelt men ändå så svårt, det är lätt att hitta fel och svårare att ”möjligfiera”. Kvällens pedagogiska konferens blev en ”finafiskenfilmfestival” med röd matta, nomineringar, applåder och skratt. Under prisutdelningen delades 500 söta och salta sillar ut, vackert inslagna i små påsar. Filmerna, de hade våra duktiga lärare gjort i sann ”finafiskenanda”, inte en hemsk haj så långt ögat kunde nå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *